BAŞARIYA BİR ADIM PROJESİ

Proje kapsamında Pesa sınav sonuçlarını değerlendirmek üzere yapılan toplantıda alınan kararlar yayınlandı.

05.03.2022 419

Okul müdürümüz başkanlığında; müdür yardımcılarımız,Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, İngilizce, Sosyal Bilgiler ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersleri zümre öğretmenlerimiz ve Rehber öğretmenimizin katılımıyla gerçekleştirilen PESA toplantısında yapılması gerekenler kararlaştırıldı.Toplantı sonrası alınan kararlar uygulanmaya başlandı. Projede emeği geçen başta Okul Müdürümüz Sn. Lütfü YALÇIN olmak üzere Müdür Yardımcılarımız, Türkçe,  Matematik, Fen Bilimleri, İngilizce, Sosyal Bilgiler ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersleri zümre öğretmenlerimiz ve Rehber öğretmenimize teşekkür ederiz.

Toplantı kararlarını indirmek için tıklayınız.