Halkalı Güneş Ortaokulu

Belgegeçer : 0 212 548 04 63
WEB http://halkalgneortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Atakent 1. etap 5.bölge 216. çıkmaz sokak numara 7
VİZYON : Milli eğitimin amaçları doğrultusunda gelecek nesillerin yetiştirilmesinde en yeni teknolojileri kullanarak çevresinde ve ülke genelinde Okulun adını duyuracak ve çevresine örnek olacak bir konuma gelmek vizyonumuzun temelini oluşturmaktadır.
MİSYON : Her öğrencinin bir değer olduğu ve bu anlayışla yetiştirilmeleri gerektiği kendine yeten çevresine duyarlı bir nesil yetiştirmek.
BAŞARILAR : Okulumuz akademik olarak her yıl FEN LİSESİ ve ANADOLU LİSESİ´ne onlarca öğrenci göndermektedir. öğrencilerimiz aynı zamanda kültürel ve sportif faaliyetlerde gösterdiği başarılarla gurur kaynağımız olmaktadırlar.
Rehber Öğretmen : 1
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 1
Öğretim Şekli : Tam gün
Kantin: 1
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : 08.00-13.20
Bağlantı : ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer-Doğalgaz
Pansiyon : pansiyon yoktur.
Lojman : yok Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Okulumuza 98H-36AY-78ZB-79K-98T-89T-89C otobüsleriyle ulaşım sağlanabilmektedir. Aynı zamanda birçok dolmuşla da okulumuza kolaylıkla ulaşım sağalanabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Halkalı Atakent 1. etap 5. bölge 216. çıkmaz sok.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuzun İl merkezine uzaklığı 23 km´dir.Okulumuz İlçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : basketbol-voleybol-futbol- kickboks-güreş-taekvondo-karate
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :