Halkalı Güneş Ortaokulu

Vizyon: Milli eğitimin amaçları doğrultusunda gelecek nesillerin yetiştirilmesinde en yeni teknolojileri kullanarak çevresinde ve ülke genelinde Okulun adını duyuracak ve çevresine örnek olacak bir konuma gelmek vizyonumuzun temelini oluşturmaktadır.

Misyon: Her öğrencinin bir değer olduğu ve bu anlayışla yetiştirilmeleri gerektiği kendine yeten çevresine duyarlı bir nesil yetiştirmek.

Başarılar: Okulumuz akademik olarak her yıl FEN LİSESİ ve ANADOLU LİSESİ´ne onlarca öğrenci göndermektedir. öğrencilerimiz aynı zamanda kültürel ve sportif faaliyetlerde gösterdiği başarılarla gurur kaynağımız olmaktadırlar.

Saatler: 09:00 - 15:10
Isınma: Kalorifer-Doğalgaz
Sportif Etkinlikler: Basketbol-Voleybol-Futbol-Masa Tenisi-Badminton-Atletizm
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Hayaller Gerçekleşiyor - Anasınıfında 1 Saat - Biz Kitap Okuyoruz - Başarıya 1 Adım - Sınıfım Temiz - Sıfır Atık - Güneş Sporları - Güneş Konserleri - TÜBİTAK - ETWINNING - Teknofest - Karma Sergi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS / KAOS İSTEMİYORSAN ŞİDDETİ DURDUR!

Telefon - (0 212) 548 09 05

Belgegeçer -

WEB - https://halkalgneortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Atakent Mahallesi 1. Etap 5.Bölge 216. Çıkmaz Sokak No. 7 Halkalı/Küçükçekmece/İSTANBUL

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Atakent Mahallesi 1. Etap 5. Bölge 216. Çıkmaz Sokak No:7 Halkalı-Küçükçekmece/İSTANBUL

Ulaşım Okulumuza 98H-36AY-78ZB-79K-98T-89T-89C otobüsleriyle ulaşım sağlanabilmektedir. Aynı zamanda birçok dolmuşla da okulumuza kolaylıkla ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuzun İl merkezine uzaklığı 23 km´dir.Okulumuz İlçe merkezindedir.